torsdag 7. januar 2010

sjokoladekake i disse forbudstider!

Har hatt en strålende dag på jobb. Snakket om kjøpsatferd på forbrukermarkedet og på de profesjonelle markedene samt skriftlig og muntlig kommunikasjon. Synes at elevene er flinke! Har laga to prøver som skal arrangeres i morra. Plutselig når æ snudde meg fikk æ se den herlige sjokoladekaka med masse daimkule og nonstop ligge å stirre på meg fra det hvite kakefatet. Æ måtte bare ta en bit. Æ skal jo ikke ete sånt men syntes at æ fortjente det etter snart ei uke som røykfri. I tillegg har æ tenkt masse og klare liksom ikke å la være å tenke på det æ tenke på. Huff for et kaos altså.
I dag som i går gikk æ til jobb. Det ble ikke nokka sykling og kveldstur i går. I dag derimot har æ sykla en halvtimes tid. Æ lagde mæ blomkålsuppe når æ kom hjem fra jobb. Det bli litt lang jobbdag i dag da det va korøvelse. Har vært en tur i massasjestolen på jobb i dag, det e skikkelig godt å bare ligge der å bli knadd. Hm... dumt at æ ikke har oppdaga den tidligere. Men det e mye man ikke har oppdaga tidligere...hehe.
I morra fredag regne æ med å gjøre ingenting. Bilen er spekt så æ blir her i byen. Regne med at Per skal feire bursdagen i morra.
Hest er best som pålegg, midt i mellom mackøl og måsegg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar