mandag 4. januar 2010

jobbstart i dag, Oskar reiste i ettermiddag

Hei igjen
I dag var det påan igjen etter juleferien. Det va herlig å starte på jobb igjen. Først i morrest så va det å gå på salg med Oskar på Jack & Jones. Der ble det shoppet over en lav sko....
Etter salget bar det på jobb der det ble endel klemming for det nye året som vi såvidt har startet på. Kjente på at 18 daga uten kolleger e lenge! Føler at æ ikke e kommet helt i gang etter nyttår. Det skal bli godt å bli ferdig med den her uka, da e man liksom i riktig gjenge igjen.
I dag har det gått bra med røykeslutten. Har tatt ca 4 snuspriser i stedet for 20 sigaretter. Kjenne på pusten at æ nesten ikke treng astmaspray lenger. Det e veldig godt å vite at æ kan holde røykesuget i sjakk med litt snus. Nok om det.
Klokka 15 kjørte æ til Værnes med Oskar. Tok ikke sjansen på å kjøre noe senere på grunn av rushtrafikken. Men når æ fikk tenkt meg om så går jo rushet den andre veien om ettermiddagen...hehe. Oskar sitt fly gikk litt over fem. Æ gidda ikke å gå gjennom sikkerhetskontrollen på Værnes. Synes ikke nokka om den der hersens kontrollen. Oskar e så stor nu at æ ikke treng å følge han gjennom. Han kommer ned igjen i vinterferien.. Gleder meg allerede. Da blir det byferie på oss toan:)
Skriver mer i morgen, ha en vakker natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar