tirsdag 5. januar 2010

Nede for telling- opp igjen og kaldt ute

Opp tidlig i dag med kun to timer søvn i natt. Tenkt og tenkt og kommer ikke fram til noe svar. Røykeslutten gjør at æ får sove usedvanlig dårlig om natta. Egg og bacon til frokost va godt.

Etter jobb ble det tid til en tur på City syd og obs hypermarked sine morsomme prisinger av varer og butikkens usedvanlige blide betjening. Kjøpte en tromsøsylte som æ trudde kosta 75 kroner for kiloen. Det sto nemlig 149.50 på labelen og ved siden av en label til der det sto halv pris med en pil mot labelen der det sto 149.50. I tillegg spurte æ en som sto og fylte inn vara om det var halv pris på Tromsøsylta, noe han bekreftet. I kassa ble æ litt skeptisk og begynte å studere lappen. Da viste det seg at det overhode ikke stemte med det som sto på labelen og det han fyren sa til meg. Æ fikk ikke pengene tilbake i kassa men måtte gå i informasjonsskranken for å forklare. Der sa æ at det her har æ overhode ikke tid til, æ skal hjem og ete, gi meg pengan tilbake. Æ måtte jo skjønne at sylta kosta egentlig 300 krona kiloen og at den nå var til halv pris. Det skjønte æ overhode ikke, da tarmene skrek etter mat og æ syntes at ho kjerringa bynte å bli temmelig uspiselig. Æ fikk inn et stikk om at sylta faktisk har kosta 159 krona kiloen hele desember, noe æ etter hyppige turer dit vet. Dette stilte ho seg uforstående til. Enden på visa va at æ fikk igjen pengene mine. Tips: sjekk ut selv. Vær kritisk i butikk.
Det var såpass tungvint å få pengene tilbake så jeg er sikker på at mange dropper byråkratiet på Obs dersom de er misfornøyd med noe. Men det gjør ikke æ!!
Nu skal æ gå en kveldstur, må lufte hodet mitt litt.
Sei mæ ka fan e du så glad for, har du nå grunn til det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar