torsdag 28. januar 2010

8 timer undervisning, skulka korøvelsen, torsketunger til middag

Ja da e den her dagen snart over. Har vært på jobb i 8 tima med undervisning i alle timan. Det har gått i ett.
Egentlig skulle æ vært på korøvelse etter jobb, men det gidda æ rett og slett ikke. E da ikke nån maskin. Herregud for et stress. I morra har elevan prøve så da blir det mest sannsynlig en litt roligere dag.
Etter jobb fikk æ jonnemann å kjøre meg til fiskehandlern på Heimdal. Fikk akutt lyst på torsketunger. Der hadde de kun frosne tunger så mens æ la posen i kaldt vann tok æ like godt en høneblund på sofaen. Tven sto på, men der gikk kun en særdeles dårlig håndballkamp der gutta fra sagaøya knuste våres håndballherrer. Forresten rovdrift på Ege som måtte stå hele kampen enda Norge har tre keepere med til EM i Østerike. Va ikke nokka rart at æ sovna av i ett par tima.
Forresten så datt æ på ræv når æ skulle gå på jobb i morrest, Armybootsan har en tendens til å bli litt glatt på siden. Det samme skjedde når jonnemann kjørte meg hjem etter fiskehandlerturen. Det va visst en som fikk seg en god latter. Ja æ lo æ og, ka anna skal man gjøre av sånne blundere. Heldigvis e ræva såpass stor enda at æ landa godt!
Røykeslutten går bra, i dag har æ tatt en snus, det bynne å bli mindre og mindre sug etter nikotin.
Det e godt med det som e gjort!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar