torsdag 29. september 2011

stekt sei, middagskvil, bilvasking og sying

Dagen i dag har stått i Duracell-kaninens ånd. Etter endt arbeidsdag bars det på Meny for å kjøpe fersk seifilet. Denne ble rulla mel, salt og pepper og servert med raspa gulrøtter og seterrømme. Etter middag ble det tid til en liten cowboystrekk på sofaen. Ble vekt av et eller annet pip litt over klokka 18 og fikk ånden over meg til å vaske bilen innvendig. I tillegg ble bilen støvsugd etter alle kunstens regler. Egentlig så va den ikke så skitten tatt i betraktning at æ ikke har vaska den innvendig siden begynnelsen av juli.
Etter bilvaskinga ble det tid til å henge opp klesvasken og gå ut med papir og plastsøppel som blir henta i morra tidlig her i Børsa.
Syinga ble avslutta før æ kjørte ned å hente avleggern, måtte legge opp ei bukse som va for lang i beina, kan da ikke gå å trø på buksa, skikkelig irriteranes. Fikk nu både tredd maskin og stilt inn på riktig søm etter møysommelig studering av bruksanvisningen. Man må ikke gi opp selv om det kan synes uoverkommelig
Min lille avlegger har vært hos kjæresten og spurte pent om mor kunne hente han på buss-stoppen klokka 21:15. Han ble henrykt over at det va fisk til middag, selv om han måtte steke den sjøl. Han elske fisk, akkurat som sin mor.
Ja det va vel det. Så nu måtte mor bare blogge om dagens begivenheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar