mandag 26. september 2011

Litt av hvert

I løpet av helga kom æ over det her klippet som en av mine facebookvenner hadde posta på veggen sin.. Det kan høres ut som om opphavsmannen til dette klippet er fra Børselv i Finnmark. Har hørt på det mange ganger og det er like morsomt hver gang. Trykk på linken nedenfor, god fornøyelse!

Videre så har æ nu bestemt meg for å starte et nytt og bedre liv, starta i dag så fortsatt går det bra. Dagen begynte med en lett sykkeltur en halvtimes tid. Deretter bar det til jobben der ukene fram til høstferien er planlagt. Ikke lenge til æ skal reise hjem til Finnmark for noen dager.
Det blir helt klart litt rart nu når pappa har flytta til en eldrebolig og at æ ikke lenger skal sove i barndomshjemmet mitt. Den følelsen har æ kjent litt på og den er litt sår for å si det sånn. Men tenker at det er jo "bare" et hus og hus finnes overalt. Alle minnene derfra vil jo vare evig selv om huset ikke er i familiens eie lenger. Regner med at jeg vil bruke noen måneder på å bearbeide dette. Og som Ibsen sa: "Evig eies kun det tapte"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar