onsdag 21. september 2011

en liten oppdatering

Har siden sist flytta fra Selbu til Børsa. Trives veldig godt her oppi bakken. Bor jo nesten i skauen og det passe meg utrolig godt. Har i tillegg begynt å ta buss til jobben noe som var utenkelig når æ bodde oppi Selbu.
Å ta buss e utrolig fordelaktig hva angår å spare penger. Hvis æ skulle kjørt til jobben hver dag hadde det kostet meg 1600 kroner i måneden bare i bompenger. I tillegg vil Sølvpilen (les bilen min) ha brukt ca 600 kroner i drivstoff for å kjøre 4 mil daglig i 20 dager. Det blir tilsammen 2200 kroner.
Så til poenget: Månedskortet koster 585 kroner og da reiser jeg så mye buss jeg vil. Det vil med andre ord si at jeg sparer ca 1600 hver måned på dette. Disse pengene kan for eksempel brukes til noe annet. En vinn-vinn situasjon.
Bilen er lite i bruk for tiden, kanskje på tide at den får en liten pause nå siden den i løpet av to korte sommermåneder rullet over 800 mil. Ja, du leste riktig 8000 kilometer. SOm du sikkert skjønne så like æ veldig godt å kjøre. Men æ like også å ta buss og bare koble av både før og etter jobb. En får også tid å samle tankene og blir mer skjerpet til det man faktisk skal gjøre på jobben, nemlig undervise. Kommer tilbake med mer:) Ha en fin natt.
PS: Brann slo ut FFK i dag i semifinalen i cupen. Så nu blir det festfotball på Ullevål den 6. november. Håpe på at Ålesund knuse sørlendingan sånn at det blir et skikkelig vestlandsoppgjør i cupfinalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar