onsdag 7. april 2010

Biltanker og tanker om røykeslutten og dens fordeler

Røykeslutten går fint, i dag har æ vært røykfri i 3mnd og ei uke.... Må innrømme at æ e litt stolt. Men innimellom må æ ta mæ en mocca bare for å kjenne smaken av nikotin. Ikke forde... æ hadde sikkert klart meg uten. Men skal man ikke kose seg litt? I tillegg kan det bli bil av slikt.... Altså det man sparer på røyk går til bil.. Har regna på det og det blir ommentrent 2500 pr måned å bruke på bil istedetfor røyk. Det synes æ e skikkelig lurt altså.
Nu e det sånn at æ hadde en bil på handa men plutselig så dukka det opp et bedre tilbud. Den første bilen e svart og den andre e sølvgrå. Tenker ofte på de sølvgrå reinan mine som spring oppå vidda der nord. Det hadde vært nokka å hatt en bil som sto i stil til dem...hehe
Det verste e jo at den sølvgråe bilen e bedre utstyrt enn den svarte. Det e en Premium modell av typen Impreza mens den svarte bare e en Comfort RS. SÅ ka skal man velge da. Valgets kvaler.
Trur egentlig at æ har bestemt meg sånn høvelig men må i tillegg sove på det. Og for all del, ingen kontrakter er heldigvis underskrevet. Og uansett hvilken bil det gjeld så kommer den med Hurtigruta til Trondheim. Yeah! Dokk skal selvfølgelig få vite ka det ble til.... Se alltid lyst på livet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar