lørdag 14. januar 2012

FarvelI dag tok "han" kveld. Etter nesten 34 år fyrte han seg opp for siste gang. Han har fulgt meg i tykt og tynt fra æ som 10 åring vant han på tre rekker bingo.
Ja du leste riktig, æ vant han på bingo på det gamle samfunnshuset i hjembygda og sykla fornøyd hjem med han på bagasjebrettet. Det var tider det. Mang en brødskive har fått kjenne varmen hans i tidlige morrastimer og sene kveldstimer..
For å være litt alvorlig så trur æ ikke at æ vil finne en sånn sliter noen gang. Nå til dags lages det ikke varer som er ment å vare så lenge. På 70-tallet derimot lagdes kvalitetsvarer som skulle holde noen år. Hvem ville drømme om at den skulle følge meg langt opp i førtiårene. Disse nymotens risterne har bare kjedelige farger uten border og greier. Noen har i de siste årene begynt å blåse seg kraftig opp men allikevel er det bare plass til to skiver i dem. En får sågar ristere med plass til 4 skiver
Det va heldigvis ikke meg som fikk oppleve hans siste varmedrag men måtte etter x-antall støpselinnstappinger konstatere at det er på tide å kjøpe en ny..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar