tirsdag 1. desember 2009

Førjulstur

Har vært i ALta på førjulstur. Reiste oppover på fredag den 27 og kom hjem i dag den 1. desember. Har fått skikkelig hjemlengsel og tenker mye på å reise nordover igjen. Men sånn e det når man tar seg mørketidstur til nord. Det e ensbetydende med hjemlengsel.
På lørdag va æ først en tur og besøkte den eldste guddattera mi. Ho hadde venta på gudmor som skulle komme på besøk. Fikk bare til et lite møte. Synd at tida går så fort. På kvelden va æ hos Rita i Apanes, vi bada i stamp og gikk ut på "Han Skjenke"etterpå. Der va det masse kjentfolk som æ ikke hadde sett på evigheter. Lure faktisk på om sosiale medier som facebook faktisk gjør oss mer sosial.
Søndag gikk med til egenpleie og en liten spasertur samt en tur til min minste guddatter som lurte på kor det ble av gudmor.
På mandag bar det til Karesuando med pappsen. På agendaen sto kjøtthandel. Masse finnebiff og buljongkjøtt e på tur nedover med båten om en liten uke. Ka e vel bedre enn reinkjøtt fra kjøtthallen:)
Etter turen til Karesuando bar det på shopping med Gro (som faktisk har anskaffa seg facebook). Det synes æ e veldig høvelig. Julegaveshoppingen ble unnagjort og alt va bare velstand når Amfi stengte dørene klokka 2000 i går. En liten tur til Gro og Heidi fikk æ og tid til før æ la hodet på puta og sovna som en stein rundt klokka 2345.

Dagen i dag begynte klokka halv ni. Kjøttet ble pakka og levert inn hos NorLines. Flyet til Oslo gikk klokka halv to. Klokka halv fire landa vi på gardermoen. Trudde æ hadde god tid så æ gikk ut og tok meg en røyk før æ sånn smått begynte å bevege meg inn på flyplassen og gjennom sikkhetskontrollen. En liten kikk på tvskjermen med rutetider fikk fart i kroppen. Gate closed sto det på fligten min. Da va det full peising fram til skranken og videre inn på flyet. Dem skulle akkurat til å lukke flydøra. Ja men æ e hjemme nu, godt me litt fart og spenning i hverdagen. Og gudan skal vite at æ klare å lage kaos der det til vanlig ikke råder... Ha en strålende kveld videre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar